Organ ve Doku Nakli Bölge Değerlendirme Toplantımız, 5 İlin Katılımıyla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanemizde Gerçekleştirildi
03 Mayıs 2024

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü Organ ve Doku Nakli Bölge Koordinasyon Merkezimiz tarafından düzenlenen ‘’Hayat Vermek Elinizde‘ başlıklı değerlendirme toplantısı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanemiz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Açılış konuşması Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcımız Uzm. Dr. Emre Özgen tarafından yapılan toplantıya, Samsun Bölge Koordinasyon Merkezimize bağlı Sinop, Samsun, Ordu, Amasya ve Tokat illerinden, İl Sağlık Müdürlükleri temsilcileri, İl ve İlçe Devlet hastanesi  idarecileri, Organ nakli koordinatörleri, Üniversite / hastane organ nakli  birim çalışanları, tüm ilçe sağlık/TSM birim temsilcileri ve Özel Hastane çalışanları katıldı.

Organ ve Doku Nakli Bölge Koordinasyon Merkezi Sorumlumuz Dr. Mehmet Kazak tarafından 'Organ Bağışı Organ Nakli Süreçleri ve Samsun Bölge Değerlendirme Verileri' hakkında yapılan sunumların ardından toplantı, İl Sağlık Müdürlüğü temsilcilerinin kendi illerini değerlendirdiği sunumlar ve gelecek yıla dair planlama önerilerinin görüşülmesiyle sona erdi.